Welkom bij Aannemingsbedrijf Visser.

Sinds 1996 kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld nieuwbouw, aanbouw, renovatie of verbouwing vanIngeschreven bij de kamer van Koophandel sinds 1996 uw woning of het volledig monteren en aansluiten van keukens. Ook voor timmerwerk, nieuwbouw, loodgieterswerk en elektromontage kunt u aannemingsbedrijf Visser altijd bellen.

Berthus Visser is een man met veel ervaring en is zeer kundig, hij bezit een breed spectrum aan vaardigheden en gereedschappen. Niemand kan alles, Berthus kan en is bereid hulptroepen in te roepen waar hij gereedschap of vaardigheden kan inhuren. Hij kan altijd en op iedere klus terugvallen op een groot netwerk van ervaren en gecertificeerde ZZP’ers. Vaklieden die samen regelmatig volledige aanbestedingen aannemen en uitvoeren.

Aannemingsbedrijf Visser heeft in Amsterdam en omgeving een reputatie opgebouwd; Een hoekkeuken of rechtekeuken volledig gebruiksklaar af te monteren en aan te sluiten tegen het scherpste tarief van de regio.

Door alles in eigen hand vakkundig uit te voeren zoals het verleggen van gas, water, electra en ervoor te zorgen dat alle aansluitpunten voor de diversen apparatuur op de juiste plek gemonteerd zijn alsmede het vervangen of uitbreiden van de groepenkast is het mogelijk het scherpste prijs aanbod te doen.

Vergeet de montagekosten in uw keuken offerte en laat ons een echt passend en eerlijk voorstel doen.

Naast buitengewoon veel ervaring met keukens heeft Berthus enorm veel ervaring op het gebied van woonboot-renovatie, opbouw en onderhoud. Klussen aan woonboten zijn extra lastig doordat er niet met een waterpas gewerkt kan worden. Slechts enkele vaklieden verstaan dit vak en hebben de benodigde gereedschappen om dit succesvol uit te voeren.